1. stretnutie

21.09.2011 01:51

Hneď na 1. stretnutí nás Julka oboznámila s návrhom obsahu stretnutí, ktorý vypracovala spolu s Martou na základe našej prázdninovej domácej úlohy (odovzdalo ju 8 dievčat).

Aby sme nevyšli z cviku, tak Julka akčne rozdelila úlohy na konferenciu, čím odľahčila svoj batoh :-). Tu sme sa nedali a navrhli sme viacero riešení, nech sa úlohy rozdelia na viacerých. Väčšina našich pripomienok bola  akceptovaná a tak miesto 7 ľudí budeme tento rok na konferencii aktívne zapojený všetci.

Samozrejme, že sa nevyhneme prísnemu oku našej koordinátorky, ktorá tak ako vždy, chce mať veci pod kontrolou. Aj keď vie, že sa môže na nás plne spoľahnúť.

Marta nám porozprávala svoje dojmy z 1. Česko-Slovenskej Letnej školy moderného učiteľa. (Zúčastnila sa jej aj Julka - kde by tá chýbala? Akcie moderných učiteľov  sú jej drogou. Ako sama hovorí, dobíjajú ju energiou, dávajú jej námety skúšať stále niečo nové.) Marta nám ukázala aj svoje práce, ktoré vvytvorila na sústredení: krásnu hodvábnu šatku, ktorú ozdobila motýľmi, servítkovou technikou ozdobenú fľašu, enkaustikou urobené obrázky,

Domov sme odchádzali s ďalšou "domácou úlohou" - hľadať sponzorov na konferenciu.

Ak viete o niekom, kto by bol ochotný prispieť nejakou pozornosťou na konferenciu (perá, bločky, poukážky na službu alebo nákup, ...) dajte nám vedieť. My ho oslovíme a spropagujeme na konferencii medzi sponzormi alebo medzi tými, čo podporujú našu konferenciu.

Ďakujeme vám za propagáciu konferencie a tešíme sa na stretnutie s vami.

Vyhľadávanie

Zoznam členov:

Júlia Illéšová - koordinátorka
Marta Rehúšová - zástupkyňa
Daniela Bačová
Jana Brigantová
Ľubica Čabalová
Jana Feketová
Ingrid Hamaríková
Mária Janáčková
Ľubica Kováčová
Jarmila Kračková
Katarína Ligasová
Alena Loduhová
Jana Markechová
Vladimíra Mieresová
Vilma Sakalová
Mária Smetanová
Jarmila Šikulíncová
Alena Tvarúžková


 

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode